Al meer dan 25 jaar een begrip

Bouwonderneming Greven verzorgt alle projecten omtrent aanbouw, verbouw en renovatie. Al meer dan 25 jaar houden we ons bezig met bouwkundig vakwerk in de Noordoostpolder en omstreken.

Een ruimte woonkamer, een serre, een nieuwe keuken, slaapkamer of dakkapel. Of wat dacht u van betere isolatie of energiehuishouding? Elke man met ons logo op zijn shirt heeft vakkennis van het gehele bouwplan.

Wonen

Bouwonderneming Greven is gespecialiseerd in het verbouwen van woonkamers, keukens, badkamers of slaapkamers. Verbouwen, uitbouwen of aanbouwen. In onze werkplaats maken we op traditionele wijze houten kozijnen en -skeletten op maat. Met het juiste netwerk zorgen we ook voor bijpassende schilders, stukadoors, installateurs, tegelaars of hoveniers indien dit gewenst is. We geven mogelijkheden aan in kostenbesparing, in constructie of in materiaalgebruik. Ook letten we op ventilatie, isolatie en denken we mee over inbraakpreventie.

Werken

Zakelijk voert Greven al jaren projecten uit voor opdrachtgevers uit de zorg, het onderwijs, de overheid en ander bedrijfsleven in de Noordoostpolder. Een betrouwbare partner in verbouw, renovatie of herbestemming van vastgoed. Wij werken met korte lijnen, een open houding en directe communicatie; dat zorgt voor duidelijkheid en duurzame relaties. Alles van A tot Z wordt verzorgt. Overeenkomsten, wensen en verwachtingen worden direct besproken. Bekijk ons portfolio voor enkele projecten.

Badkamer

Bouwonderneming Greven is uw badkamer & sanitair specialist. We staan voor prachtige badkamers, gemaakt met passie, ervaring en oog voor detail. Uw kunt bij ons terecht voor een badkamer van top sanitair, denk aan merken als Mosa, Villeroy & Boch, Grohe of Geberit. Mix en match een prachtig design met bijbehorende accessoires. Bespreek uw plannen met plezier want we denken graag met u mee.

Vitaal wonen

Een vitale woning groeit mee met het hele gezin. Starterswoningen maken we geschikt voor jonge kinderen en gezinswoningen voor vijftigplussers. Toegankelijkheid, veiligheid maar ook slimme oplossingen spelen hierin een rol: meer comfort, minder onderhoud. Een levensloopbestendige woning stelt mensen in staat om zo lang mogelijk comfortabel te blijven wonen in hetzelfde huis. De ideale woning voor iedereen.

Ook mensen die specifieke aanpassingen nodig zijn in huis kunnen we voorzien. Denk aan brede/automatische deuren, extra ruim sanitair of speciale verlichting/voorzieningen. Dit kan al zo eenvoudig zijn als een intercom of een centrale ‘aan-uit-knop’ van de woning.

Contact

Enthousiast geworden?

Contact

Enthousiast geworden?