VITAAL WONEN

Een vitale woning groeit mee met het gezin. Starterswoningen maken we geschikt voor jonge kinderen met extra beweegruimte en verzonken drempels. Gezinswoningen maken we geschikt voor vijftigplussers. Want ooit verlaten de kinderen weer het ouderlijk huis (houd moed). Denk aan toegankelijkheid, veiligheid, maar ook aan slimme oplossingen in IT en domotica. Meer comfort, minder onderhoud.

levensloopbestendig

Levensloopbestendige woningen zijn bedoeld voor iedereen, in elke fase van de levensloop. Van twintigers tot tachtigers. Een levensloopbestendige woning stelt mensen in staat om zo lang mogelijk comfortabel te blijven wonen in hetzelfde huis. De ideale woning voor iedereen.

landelijk wonen

Speciaal voor mensen die landelijk wonen, hebben we specifieke aanpassingen voor zelfstandig wonen, welzijn en zorg. Denk aan brede deuren, extra ruim sanitair, veiligheidsvoorzieningen, verlichtingsscenario’s. Voorzieningen zo eenvoudig als een intercom, of een centrale ‘aan-uit-knop’ van de woning.

energiebesparing

Een slimme energiehuishouding maakt een woning vitaal. Bouwonderneming Greven helpt u aan forse energiebesparing thuis, zonder dat u inlevert op het gebied van comfort, financiën of gemak. Denk aan isolatie, ventilatie, verwarming, zonne-energie. We bouwen met duurzame materialen. Kwaliteit duurt het langst.

wellness in huis

Ruime badkamers zijn zowel voor jonge gezinnen, als voor vijftigplussers een weldaad. Greven is specialist in scherpe en schitterende badkamers. Interesse?

Vraag gesprek aan

offertes

Hoe levensloopbestendig is uw woning? U vindt vast nog een aantal verbeterpunten. Wilt u de mogelijkheden eens verkennen?

Vraag gesprek aan

stop de ver(w)arming

Ongeveer 70% van het energiegebruik in het huishouden gaat naar verwarming. Wat kunt u doen om uw huis zuiniger te maken? Vraag ons om vrijblijvend advies voor bouwkundige oplossingen.

Vraag gesprek aan